Projektanpassade lösningar inom mark och anläggning

Vi finns för dig som vill ha en ödmjuk och engagerad lagspelare inom mark och anläggning. Vi är ett ungt företag med den flexibilitet det innebär och vi som arbetar på Argocon har dessutom lång och bred erfarenhet av branschen. Detta gör att vi gärna arbetar i komplexa projekt i samverkan med uppdragsgivaren. Vi finns i Luleå. Det vi gör syns i hela Sverige.

Vi på Argocon jobbar både som entreprenörer och konsulter inom mark- och anläggningsbranschen. Målet är att hela tiden arbeta projektanpassat med lösningar som passar såväl små som stora projekt och uppdragsgivare. Vi som idag utgör Argocon är yrkesarbetare, arbetsledare, produktionschefer och företagsledare med mångårig erfarenhet från komplexa, stadsnära projekt.

Under vårt andra verksamhetsår, 2018, har vi sysselsatt omkring 50 yrkesutövare och omsättningen kommer att överstiga 70 miljoner kronor. Sedan starten 2017 har vi bedrivit projekt på sju olika orter. Merparten av våra uppdragsgivare kommer från offentlig sektor.

Argocons ledord:

Ödmjukhet

Ensam är stark, tillsammans är starkare. Ingen är perfekt men ett lag kan bli det. Vi vill ta vara på olikheter och erfarenheter, lära av varandra och växa tillsammans.

Samarbete

Samarbete är en nyckel till att lyckas och vi vet att det är tillsammans med medarbetare, samarbetspartners och kunder som vi kan överträffa våra egna och kundens mål.

Långsiktighet

Vårt arbete ska vara långsiktigt avseende kund, ekonomi och miljö. Vi bygger långvariga relationer på ärlighet och hög kvalitet.

Engagemang

Hos oss möter du engagerade medarbetare och ett kompetent lag.

Bli en del av Argocon

Sedan starten 2017 har vi vuxit stadigt och vi sysselsätter i dagsläget omkring 50 personer. Vi vill alltid bli ännu bättre. Därför söker vi dig som är villig att göra det lilla extra för att nå resultat tillsammans i en högpresterande grupp. Vi söker produktionschefer, arbetsledare, ingenjörer och yrkesarbetare som vill vara med och påverka mark- och anläggningsbranschen.